Online Partnerek

Szerződés/ Weboldal Fordítás Angol -Magyar/Magyar Angol

Ha szerződéseinket kell fordítani angol nyelvre, esetleg egy-egy email érkezik hozzánk angolul mi mindig a hitelesfordito.hu szolgáltatásait vesszük igénybe. Angol-magyar/ Magyar-angol szakfordítás és weboldalfordítás akár 24 óra alatt!

Dunai Hajózás és Vacsora Program

Ha szakembereink kikapcsolódásra vágynak, nyugalmat keresnek a vízparton vagy a vízen azonnal megtalálják egy exklúzív hajós vacsora keretein belül. 4 fogás felszolgált vacsora menüvel vagy napközbeni hajós városnézéssel segítenek munkatársainknak pihenni.

budapesti hajós vacsora

Minőségi Öltönyök - Online Vásárlással

Néha nap mi is elegánsan öltözünk, szükségünk van egy-egy férfias öltönyre, ingra, zakóra vagy egy jópofa nyakkendőre, akkor csakis az oltonyhaz.net  oldalon vásároljuk meg öltönyeinketés a hozzájuk tartozó összeg kiegészítőt!

Kerti faház, tároló gyermek játékok - Szépfaház.hu

Szeretné csinosítani kertjét? Nncs elég helye meglévő garázsában? Esetleg garázsa sincs? Szeretne nyáron a kertben sütögetni de nem szeretne berohangálni eszközökért a konyhába? Igen, van megoldás! Faházaink több igény is kiszolgálnak legyen szó szerszámok vagy kerti eszközök tárolásáról, esetlegesen egy nyári laknak szeretné használni vagy autójának szeretne fedett garázst biztosítani és mindemellett vágyik a szépre, akkor a szepfahaz.hu termékei közül nyugodtan válogathat és garantáljuk, hogy talál megfelelőt magának!

Terrorháza Múzeum Budapest 

Budapest számos olyan emlékművet, műzeumot és fantasztikus programot tartogat az ide látogatónak, amelyek nem csak elkápráztat, de egyúttal tanítja is azokat akik azt megtekintik! Ilyen a Terror Háza Múzeum is, ahol hazánk egy olyan időszakának emlékeit tekinthetik meg az oda látogatók , amely egy teljesen új perspektívába helyezi a történelmünket!

 

Állvány bérlés

Homlokzati szigetelés? Festés? Felújítás? Bérelje állványrendszerét a Remerbau Kft-től. Német minőségű, Graf típusú állványzatok, szállítással, építéssel és bontással. Pontos határidőtartás, precíz munkavégzés tapasztalt szakemberek által. Igényelje szolgáltatásainkat az ország bármely területén!

 

Permetező Drón Képzés

Manapság már számos olyan területen használnak drónokat, ahol lehetőség van az emberi vagy egyéb gépek munkájának helyettesítésére, pótlására, a folyamatok automatizálására. Amennyiben érdekel a mezőgazdaság, esetleg már van meglévő gazdaságod, amelyet szeretnél korszerűsíteni, jelentkezz az ABZ-DRONE képzéseire és sajátísd el a permetező drón kezelését!

 

TOP